Website voor Lui Hospital

Het Lui Hospital (Health Sciences Institute) is, naast het hospitaal in de hoofdstad Juba, het enige grote ziekenhuis in het oosten van South Sudan. African Mission heeft samen met Pixel Creation een website gerealiseerd voor dit belangrijke ziekenhuis.

Health Sciences Institute of Lui

Het Lui Hospital (Health Sciences Institute) is, naast het hospitaal in de hoofdstad Juba, het enige grote ziekenhuis in het oosten van South Sudan. African Mission heeft samen met Pixel Creation een website gerealiseerd voor dit belangrijke ziekenhuis. Ook logo en huisstijl zijn door Pixel Creation ontwikkeld.

Je kunt het je in de westerse wereld nauwelijks indenken. Een ziekenhuis zonder gekwalificeerde artsen. Een oogkliniek zonder goede lampen of een verloskamer zonder luiers. African Mission heeft in het afgelopen jaar de watervoorziening kunnen realiseren. Een waterput met pijpleidingen en een pompinstallatie op zonne-energie. En sinds 1 februari 2024 dus ook een eigen website

Contact met christelijke hulporganisaties

Voorlopig is er nog heel veel meer nodig dan alleen een nieuwe website maar via deze nieuwe website kunnen hulporganisaties uit de hele wereld contact leggen met de CUAMM-staf van het ziekenhuis. Zeker Christelijke hulpverleningsorganisaties uit de United States en uit het United Kingdom worden vanaf nu op de hoogte gehouden van waarmee het ziekenhuis het meest geholpen kan worden.

Uitwisseling medische informatie

Ook voor het uitwisselen van informatie over ziekte uitbraken en epidemieƫn is de website van groot belang. Momenteel wordt alle informatie nog via papieren documenten gedeeld. Eens in de maand worden de documenten naar het ziekenhuis in de hoofdstad Juba gebracht voor verdere verwerking. Het uitwisselen van bestanden kan voortaan via de nieuwe website. De besparing, in tijd en kosten, komt ten goede van de hulp aan de patiƫnten.

We hopen met dit project een positieve bijdrage te leveren aan het functioneren van dit belangrijke ziekenhuis in Lui, Mundri County, South Sudan.

Contact

Fanny Blankers-Koenstraat 43
6833 LA Arnhem
Neem contact op
Lees meer
Anbi Logo