Lesmateriaal Boschetti School

Op 25 februari 2023 is de Pietro Boschetti Primary School officieel geopend. Maandag 27 maart was de eerste schooldag voor de kinderen van Lui.

Met het opleveren van de Dr. Pietro Boschetti Primary School op 25 februari 2023 hebben de kinderen van Lui nu eindelijk een prachtig schoolgebouw. Maar er is helemaal nog geen lesmateriaal aanwezig.

Geen schriften, schrijfmateriaal, geen boeken engels, rekenen, biologie of aardrijkskunde. Er is vooral ook behoefte aan potloden, pennen, schriften, verf en knutselpapier. Met relatief kleine donaties kunnen wij al snel schoolmateriaal inkopen. Ook hulp in ‘natura’ is welkom. Wij kunnen de materialen per post versturen naar Juba. Vanuit Juba brengt onze partner Support Women and Children in Conflict (SWCC) de spullen naar de Boschetti School. We zijn echt blij met alle hulp hierin!

Samenwerking met SWCC

Onze partner SWCC heeft zowel in Kampala (Uganda) als in Juba (South Sudan) kantoren. Zij kennen de markt en kopen materialen in bij partners die zij kennen van andere projecten. Wij hebben inmiddels etiketten gemaakt en naar het SWCC gestuurd. Lesmateriaal wat gekocht zal worden in Juba wordt met deze etiketten gelabeld zodat bij vervanging duidelijk is dat materialen bij het SWCC besteld kunnen worden.

Zodra wij lesmateriaal en schoolmateriaal hebben kunnen aanschaffen houden wij jullie via deze pagina en onze socials op de hoogte. Wij danken je voor de medewerking en voor je gift!

Begroting voor dit project: € 4.000. Wil je bijdragen? Klik hier!

Lees meer
Anbi Logo