African Mission

African Mission is een kleine hulpverleningsorganisatie met de focus op Zuid Sudan. Het is onze passie om de mensen in Afrika en met name in Zuid Sudan te bemoedigen en te ondersteunen. Wij doen dit met overtuiging vanuit een christelijke achtergrond. 

Help Zuid Sudan nu!

In Zuid Sudan woedt nu al sinds december 2013 een burgeroorlog. Hierdoor zijn veel mensen ontheemd geraakt. Weinig voedsel. Tekort aan water. Geen of nauwelijks medische zorg. Overvallen, gevechten, onrust. In Zuid Sudan ben je je elven niet veilig. Wij van African Mission hebben sinds medio 2005 verschillende succesvolle hulpverleningsprojecten opgezet in Zuid Sudan. Sinds december 2017 is het wat rustiger en zijn we weer gestart met de hulpverlening. In de afgelopen jaren is Leida Kruidhof een aantal maal op werkbezoek geweest in Juba, de hoofdstad van Zuid Sudan. En hulp is hard nodig. Daarom onze noodkreet: Help Zuid Sudan nu!

Help mee

Nog steeds hebben heel veel mensen geen schoon drinkwater en heel veel kinderen geen onderwijs. Ook de medische voorzieningen zijn heel primitief. Word daarom Vriend van African Mission.

Doneer nu

Help Zuid Sudan nu! Wij denken graag in mogelijkheden; doe je mee?

Jaco van Maaren

Jaco van Maaren

2018 - heden
info@africanmission.nl
Anbi Logo